Aktuelt

Få med deg siste nytt fra Energi & Klimateknikk . Vi vil poste prosjekter og andre viktige begivenheter for bdriften så fort vi får anledning.   Det vil i starten være noe forsinkelse fra hendelsene skjer til de kommer inn her, dersom du ønsker å holde deg oppdatert til en hver tid ber vi deg sjekke ut vår linkedin side. Se linkedin.com og Energi & Klimateknikk AS.

Landøya barne og ungdomsskole

Landøya barne og ungdomsskole

I dag avsluttet vi opplæringen av personalet ved Landøya ungdomsskole i Asker, Norge. De fikk god forståelse av varmepumpen, sikkerhetskopieringssystemer, resten av kjelerommet og

Caleffi er BIM klare

Caleffi er BIM klare

Caleffi Hydronic Solutions har mange smarte løsninger, og de har lansert mye av produktene sine som BIM-modeller. Dette gjør det enklere å integrere Caleffi-produktene i utviklingssiden av prosjektene.

MCE Mostra Convegno Expocomfort

MCE Mostra Convegno Expocomfort

I mars i år deltok vi på MCE “Mostra Convegno Expocomfort” i Milano, Italia. Vi hadde muligheten til å se på nye og spennende produkter innen vårt fagfelt.

Caleffi Seminar

Caleffi Seminar

Vi hadde den store muligheten til å besøke Caleffi på hovedkvarteret deres utenfor Milano, Italia i februar 2018. Vi hadde en flott tur rundt deres fasiliteter

Eder

Eder

Vi er stolte av å introdusere Eder som en ny produsent i vår portefølje. Eder har vært i det norske markedet siden begynnelsen av 2000. Fra i år og frem til 2015 var Eder representert av Grundfos dep. Norge.