Møt vårt team

Energi & Klimateknikk  består av en gjeng med svært dyktige og engasjerte medarbeidere. Teamet består av dyktige medarbeidere med breie tekniske erfaringer og kunnskaper. Hos oss vil du møte dyktige og hyggelige medarbeidere som til en hvert tid ønsker å yte det beste for våre kunder.

Øystein Neverdal

Daglig leder / VVS-ingeniør

Øystein har 32 års (2018) erfaring innen VVS bransjen med utdannelse som rørlegger innen industri og bygning, VVS ingeniør og økonomi og på BI.

Kompetanseområde:
Øystein sine kompetanseområder hos oss er: varmepumper, kjølemaskiner, viftekonvektorer, luftporter, varme-/ kjølesystemer, innregulering, ventiler, akkumulatortanker med mer. 

Kontakt:
Mobil: 920
 35 655
E-post: on@ek-teknikk.no
:

Steffen Ungibauer

 VVS Ingeniør

Steffen har tilsammen 33 (2019) års erfaring som rørlegger, rørleggermester og senere VVS Ingeniør. De siste ti årene har han jobbet som rørlegger og prosjektleder hos større rør-entreprenører på Østlandet.

Kompetanseområde:
Steffen sine kompetanseområder hos oss er varmepumper, kjølemaskiner, ekspansjonssystemer, ventiler, varme-/ kjølesystemer, innregulering.  

Kontakt:
Mobil: 910 01 504
E-post: su@ek-teknikk.no

John Kristian Ellertsen

Prosjektingeniør & ansvarlig for digitale plattformer/hjemmeside

John har B. Sc som Subsea ingeniør og B.Sc som Energi ingeniør. I dag studerer han M. Ec i økonomi ved NHH. Han jobber deltid for Energi og Klimateknikk AS.

Han jobber med tekniske prosjekter, bygger nettsiden, administrerer LinkedIn og andre sosiale plattformer.

Kontakt: 
E-post: jke@ek-teknikk.no

Steinar Johannessen

Salgsingeniør

Steinar har bakgrunn i salg og markedsføring med Bachelor i markedsføring og spesialisering i merkevarebygging fra BI. Han har vært ansatt i Energi og Klimateknikk AS siden januar 2018.

Kompetanseområde:
Steinar sine kompetanseområder hos oss er viftekonvektorer, luftporter, luftgardiner, akkumulatortanker. 

Kontakt:
E-post: sj@ek-teknikk.no

Liliya Neverdal

Logistikkmedarbeider/fakturering

Liliya har utdannelse innen økonomi og administrasjon fra høgskolen i Vinnitsa, Ukraina. Liliya sine ansvarsområder hos oss er ordreoppfølging, innkjøp og logistikk, fakturering. 

Kontakt:
E-post: ln@ek-teknikk.no