Om oss

Her finner du alt om oss. Fra vår historie, nyheter, vårt team, referanser og salgs og leveringsbetingelser. hold musen over om oss oppe til høyre for å få opp alle de respektive sidene som nevnt over.

Vår historie

Energi & Klimateknikk har som målsetning å være en sentral leverandør av HVACR produkter til det norske markedet. Vi tror at en kombinasjon av høy kompetanse, gode produkter, god service og support, samt fordelaktige priser er noe markedet etterspør. Dette er også vårt hovedfokus.

Vår målsetning er å være en bidragsyter til gode systemløsninger innen vannbåren energi, og bistår gjerne mindre og større installatører med forprosjektering av energisystemer i forbindelse med totalentrepriser.

Energi & Klimateknikk AS er et deleid selskap mellom Øystein Neverdal, og Galletti S.p.A en italiensk produsent av HVACR produkter, som har vært på det norske markedet siden tidlig 2000 tallet. Øystein Neverdal har i år (2016) 30 års erfaring innen VVS bransjen med utdannelse som rørlegger innen industri og bygning, VVS ingeniør og økonomi og management på BI.

Energi & Klimateknikk AS signerte en eksklusivitetsavtale med Galletti S.p.A mai 2016, og vil håndtere nysalg, etter-marked, service og support på de produktene som Galletti har solgt i Norge frem til nå, og i tiden fremover. Som en del av strategien bygges det derfor nå opp et nettverk med kvalifiserte servicepartnere som kan ta oppstart, service og reklamasjonsarbeid med representasjon i hvert fylke.

 

Møt vårt team

Øystein Neverdal

Øystein Neverdal

CEO

Øystein Neverdal har i år (2018) 32 års erfaring innen VVS bransjen med utdannelse som rørlegger innen industri og bygning, VVS ingeniør og økonomi og management på BI.

John Kristian Ellertsen

John Kristian Ellertsen

Project engineer & Responsible for building digital platforms

John har B. Sc som Subsea ingeniør og B.Sc som Energi ingeniør. I dag studerer han M. Ec i økonomi ved NHH. Han jobber deltid for Energi og Klimateknikk AS. Han jobber med tekniske prosjekter, bygger nettsiden, administrer LinkedIn og andre sosiale plattformer.

Steffen Ungibauer

Steffen Ungibauer

VVS Ingeniør

Steffen har tilsammen trettitre års erfaring som rørlegger, rørleggermester og senere VVS Ingeniør. De siste ti årene har han jobbet som rørlegger og prosjektleder hos større rørentreprenører på østlandet. Hans ansvarsområder hos oss er varmepumper, kjølemaskiner med mer.  

Liliya Neverdal

Liliya Neverdal

Invoice and accounting

Utdannet innen økonomi og administrasjon fra høgskolen i Vinnitsa, Ukraina. Hun oversetter og fungerer som tolk innen Russisk.