Kontakt oss!

2 + 3 =

Vi i Energi & Klimateknikk gjør vårt ytterste for at du som kunde skal være fornøyd, ikke bare med våre produkter, men også med den servicen vi tilbyr våre kunder. Dersom du trenger hjelp med ett av våre produkter eller av andre grunner ønsker å bli kontaktet, fyll ut skjemaet nedenfor eller send oss en mail.

Er kunden fornøyd er vi fornøyd!

Energi & Klimateknikk AS Baker Østbys vei 5 1351 RUD

Energi & Klimateknikk AS
Baker Østbys vei 5
1351 RUD

Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar det å sende pakken?

Det varierer veldig fra hva du ønsker å få tilsendt. Dersom det kreves prosjektering og merarbeid, vil det ta ytterligere tid før vi kan levere.

Hvordan bestiller jeg fra dere?

Ta kontakt med oss på telefon eller mail for bestilling.

Jeg vil motta varen på utenlandsk adresse

Vi sender dessverre ikke til adresser utenfor Norge. Du kan ta kontakt for mer informasjon og oppfølging angående ditt prosjekt. 

Hvorfor velge Energi og Klimateknikk?

Vi har brei kompetanse og er svært fleksible for å møte kundens utfordringer og problemer. Vi har lang fartstid og tyngden som hjelper deg og din bedrift å levere gjennomførte og driftssikre prosjekter.

Når svarer dere på mail?

Vi svarer vanligvis samme dag. Vi er på jobb samtlige ukedager i normal arbeidstid og svarer gjerne utover dette om vi har tid!

Jeg ønsker mer informasjon?

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med oss for mer informasjon. Dette kan du gjøre gjennom å ringe vårt direktenummer, ta kontakt i rubrikken under “kontakt” eller sende en mail til vår e-post adresse!