Våre produsenter

Energi & klimateknikk har mange kjente og spennende produsenter. Vi har utelukkende agentur på produsenter som leverer høy kvalitet og har kjernefokus på energi og klimatekniske produkter. 

Energi & Klimateknikk AS jobber kontinuerlig med å utvikle produktportefølgen med kvalitetsprodukter til det norske markedet. Vårt kjernefokus er energi og klimatekniske produkter til bolig, næring og industri. Vi stiller strenge krav til våre produsenter når det gjelder kvalitet og kompetanse innen de respektive fagområdene som hver enkelt produsent representerer, og ikke minst vår egen kompetanse innen feltet.

Vi er både glade og stolte over å representere:

Airtecnics ble grunnlagt i 1986, og er i dag en integrert del av Rosenberg Group. Airtecnics produserer luftporter/gardiner av aller høyeste kvalitet, og man kan trygt si at Airtecnics har det største produktspekteret på markedet, med alt fra luftporter til små dører til større industrielle kjøreporter, luftporter til kjøle og fryserom, design-luftporter for inngangspartier til kjøpesentre i både rustfri utgave eller lakkert etter eget ønske. Kort fortalt, dekker Airtecnic’s luftporter alle behov innen feltet, og kan med stor fleksibilitet tilpasse produktene etter kundens behov og ønsker. Airtecnics er en verdensledende produsent av luftporter og eksporterer i dag il mer enn 46 land verden over.

Energi & Klimateknikk er stolt av å kunne representere Airtecnics i Norge

Produsent og markedsførere av innovative produkter for oppvarming, kjøling, rørlegging og prosessarbeid. Vår kompetanse er kontroll av temperatur, trykk og strøm av vannbaserte væsker. Våre produkter spenner seg fra reguleringsventiler, balanseringsanordninger og strømbrytere til sonreleer, varmemålere og solvarmer.

I 2017 har Caleffi 1 270 ansatte over hele verden, og varemerket registrert i mer enn 90 aktive markeder. CUBOROSSO (REDCUBE) studier og forskningssenter og MAV Automatic Vertical Warehouse som garanterer enda raskere forsendelse og mer punktlig levering. I 2017 var registrert omsetning på mer enn 317 millioner euro.

Oppvarmingsteknologi har vært Eder`s kjernekompetanse helt siden: Anton Eder 1 grunnla det lille låsesmediet, hvor Eder`s første flislagte ovner ble produsert. I over ti tiår har EDERs styremedlemmer, ansatte og distribusjonspartnere jobbet med å gjøre folks hjem til boliger ved å utvikle produkter som gjør kundene våre varme og komfortable.

Den tidligere eneforetaket som har vært familieeid i nesten et århundre, har nå rundt 130 personer i dag. “Det viktigste er rasjonell og fortsatt vekst, om den økonomiske situasjonen.”, Sier Alfred Eder, selskapets salgsdirektør. “Du må differensiere mellom korttidsutviklinger og langvarig utvikling i kundens krav til å operere i dette markedet med suksess.”

Gian Renzo og Pier Franco Brandoni grunnla Fratelli Brandoni i 1961. Selskapet har i mer en 50 år produsert ventiler. De har kjøpt opp flere småselskaper, og har jobbet for å ha en høy automatisert produksjonslinje. Brandoni vales  var en av de første for å oppnå IOS9002 på sine produkter. Brandoni er opptatt av å drive bærekraftig, og taket på samtlige produksjonsbygg i Italia er dekket av solceller. I 2004 kjøpte de opp Aguaflow og har med dette et av de beste ventil utvalgene på markedet. 

Brandoni er en seriøs og forutsigbar leverandør med god kundestøtte og mer en 50 års erfaring fra bransjen. 

Sunline er en Tysk produsent av strålepanel til stort sett alle formål der man har valgt strålepanel til oppvarming eller kjøling. De har det største utvalget av strålepaneler på markedet, med strålepanel både i stål og aluminium, og kan tilpasse hver enkelt leveranse til kundens eller arkitektens spesifikasjoner. Sunline har produsert strålepanel for varme og kjøling i mer en 60 år, og i 2001 flyttet de produksjonen til Dingelstaedt, og et av Europas mest moderne produksjonslokaler for strålepanel var på plass i løpet av kun 10 mnd.

Energi & Klimateknikk AS er stolte av å representere Sunline på det norske markedet.

Vitenskapelig Produksjonsvirksomhet «Teplobak» ble etablert av et team med fagfolk i 2009 i byen Ternopil, Ukraina.

På grunn av hardt arbeid og engasjement for perfeksjonisme klarte Teplobak å vinne respekt for kunder og samarbeidspartnere. Teplobak er en ubestridte leder innen produksjon av buffertanker i det ukrainske markedet, og de har som mål å øke produksjonskapasiteten for utvidelse av våre aktiviteter i EU.

Bortsett fra serie produksjon, produserer selskapet «Teplobak» tilpassede produkter. Produktet kan være med ikke-standard dimensjoner: av hvilken som helst diameter, størrelse på varmevekslere, tilfeldig plasserte utganger og eventuelle konfigurasjoner, kapasiteter, modifikasjoner av isolasjon. Med unntak av varmeakkumulatorer konstruerer og produserer de kalde akkumulatorer og islagertanker. «Teplobak» vil utføre noe arbeid i henhold til kundens tegninger og utforme hydrauliske og elektriske kretser.

Galletti har sine røtter helt tilbake til 1906 da grunnleggeren Ugo Galletti åpnet et produksjonslokale for jernarbeid. På 30 tallet hadde Galletti blitt en bedrift med mer enn 100 ansatte innen metall og platearbeid. Under 2 verdenskrig ble Galletti’s produksjonslokaler bombet og ødelagt. Når krigen var over, startet sønnene Fiorenzo og Luigi Galletti opp igjen arbeidet med å bygge selskapet på nytt, og utover 50 tallet hadde selskapet blitt en anerkjent underleverandør til den italienske bilindustrien med leveranser til kjente merker som  Lamborghini Trattori, Ducati, Landini, og Ferrovie dello Stato. På 60 tallet tok Galletti steget inn i HVAC sektoren og lanserte sitt eget varemerke med Jolly radiatorer og Condor og Falcon konvektorer som ble en umiddelbar suksess. I dag, snart 60 år etter at de tok steget og entret HVAC markedet er Galletti og Galletti Group blitt en av de mest betydningsfulle aktørene innen bransjen. 

Se videopresentasjon av Galletti (Trykk på logoen)

Eneren tilbyr løsninger for varme og kjøling av bolig- og kommersielle bygg med spesialisert kompetanse på GEO-teknologi. Eneren tilbyr i samarbeid med Hiref bergvarmepumper, med høy grad av teknologi og tilpasning til kundens behov. Her kan nevnes bergvarmepumper med modulerende kompressor, høy temperatur bergvarmepumper (+80 °), CO2 varmepumper, varmepumper med væskefylt fordamper. Eneren tilbyr også nøkkelferdige løsninger på det italienske markedet med boring av energibrønner, termisk responstest, rådgivning og installasjon, fjernovervåking og vedlikehold. Det er også verdt å nevne at alle bergvarmepumpene til Eneren kan kobles mot solenergi.

Les mer om Eneren (Trykk på logoen)

Takket være solid kunnskap innen avfukting har HiDew spesialisert seg på produksjon av avfuktere for industrielle formål, svømmehaller, og kombinerte avfuktere og ventilasjon.

Les mer om HiDew (Trykk på logoen)

LLC “EFFI”- Er et Ukrainsk selskap som produserer varmt vann radiatorer for plassering som panel i tak. EFFI tilbyr klima paneler. Energi-effektivitet systemer for oppvarming og kjøling. Klimatiske takpaneler med vann kan redusere kostnadene med halvparten. 

Les mer om EFFI (Trykk på logoen)

Siden 1958 har selskapet utviklet og produserte innovative HVAC & R-løsninger. Initiativet satt i gang sin aktivitet i innstillingen av metallkonstruksjoner og komponenter for implantasjon. Med lidenskapen for impregnering og intuisjon som alltid har vært motsatt, har Roccheggiani blitt ledende innen produksjon av kondomer og komponenter for ventilasjon, røykedunker i enheter av rustfritt stål, luftbehandlingsenheter, kalorigjenvinningssystemer og terminalenheter. En ampie og diversifisert produksjon som representerer den profesjonelle kompetansen til en eiendomsmegler med over 60 års historie.

Les mer om Roccheggiani (Trykk på logoen)