Vår historie

Energi & Klimateknikk har som målsetning å være en sentral leverandør av HVACR produkter til det norske markedet. Vi tror at en kombinasjon av høy kompetanse, gode produkter, god service og support, samt fordelaktige priser er noe markedet etterspør. Dette er også vårt hovedfokus.

Vår målsetning er å være en bidragsyter til gode systemløsninger innen vannbåren energi, og bistår gjerne mindre og større installatører med forprosjektering av energisystemer i forbindelse med totalentrepriser.

Energi & Klimateknikk AS er et deleid selskap mellom Øystein Neverdal, og Galletti S.p.A en italiensk produsent av HVACR produkter, som har vært på det norske markedet siden tidlig 2000 tallet. Øystein Neverdal har i år (2016) 30 års erfaring innen VVS bransjen med utdannelse som rørlegger innen industri og bygning, VVS ingeniør og økonomi og management på BI.

Energi & Klimateknikk AS signerte en eksklusivitetsavtale med Galletti S.p.A mai 2016, og vil håndtere nysalg, etter-marked, service og support på de produktene som Galletti har solgt i Norge frem til nå, og i tiden fremover. Som en del av strategien bygges det derfor nå opp et nettverk med kvalifiserte servicepartnere som kan ta oppstart, service og reklamasjonsarbeid med representasjon i hvert fylke.