Ønsker du en karriere hos oss?

Vi har spennende muligheter for deg som ønsker å utvikle deg selv!

Tillitsverdig

Vi er opptatt av å ha troverdige medarbeidere. Vi bygger våre relasjoner på tillit & ærlighet. Dette er svært viktigte egeskapene for oss!

Erfaring

Vi ønsker personer med erfaring, men vi tar også imot personer med lite til ingen erfaring. Vi stiller krav om ingeniør utdanning eller teknisk fagskole.

Profesjonell

Vi er opptatt av å ha et profesjonelt arbeidsmiljø. Vi tar hverandre på alvor og er opptatt av å være etisk forsvarlige i alt vi bedriver.

Hva vi kan tilby

Individuell- og selskaps utvikling!

Personlig utvikling

Vi kan tilby en variert hverdag med mange utfordringer som vil gi deg en høy grad av mestringsfølelse og lærerike erfaringer. Hos oss får du jobbe individuelt, og det er kun viljen som setter stopper for hva du kan få til! Den som tar ansvar den får ansvar! 

 

Spennende hverdag!

Hos oss vil du ha en svært spennende og variert hverdag med stor grad av kundekontakt. Vi har stor pågang av forespørsler med tekniske utfordringer innen varme og kjølesystemer. Du vil derfor få de beste vilkår for faglig utvikling og kompetansebygging ved å jobbe hos oss. Vi holder til i trivelige kontorlokaler på Rud (ca. 5 min fra Sandvika) i Bærum

 

Hva vi ønsker

Vi ønsker personer med ingeniør- eller teknisk fagskoleutdanning. Vi ønsker også at du har erfaring fra rådgivende salg innen vårt fagfelt. Er du tidligere rørlegger/kuldemontør med videreutdanning, er du midt i blinken for oss!

Vi stiller krav til generell god datakompetanse som bruk av Office, CAD og andre relevante data verktøy.  Du må være selvgående og motivert da egen-læring er en del av hverdagen. En hverdag hvor du selv kan styre prosjektene. God språkforståelse både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk er viktige egenskaper. Og, selvfølgelig at du har tro på vårt konsept og ønske om å oppfylle vår visjon! 

Ingeniører, serviceteknikere og trainee 

Ledige Stillinger

Ingeniør, produktansvarlig / Teknisk selger

Vi er for tiden på utkikk etter ingeniører med driv, lidenskap og et ønske om en utfordrende hverdag. Har du erfaring innen maskin eller termodynamikk? Søk nå! Vi kan tilby en hverdag der produktansvar, prosjektering og rådgivende salg står i fokus. Dette innebærer noe reise og møtevirksomhet. Vi tilbyr svært varierte oppgaver der medarbeideren selv i stor grad påvirker sin egen arbeidsdag.

Servicetekniker / teknisk support 

Vi søker personer med kuldeteknisk bakgrunn med erfaring som servicetekniker på varmepumper, kjølemaskiner og annet teknisk utstyr innen HVAC. Ønsker du en spennende hverdag med stort rom for faglig utvikling? Send oss din CV!

Lurer du på noe? Kontakt oss i dag!

Ønsker du å snakke med oss? Vi er tilgjengelig på mail og telefon. Du finner oss også på Rud 5 min. fra Sandvika

karriere@ek-teknikk.no

0047 67 17 20 00

Bakerøstbysvei 5, 1351 RUD

M-F: 08:00-16:00, L-S: Stengt

Søk via E-post

Er du interessert? Send en e-post til karriere@ek-teknikk.no med ditt navn, introduksjon og CV! 

 

 

 

Søk i stillinger

[jobs]