Kompetansesenter

Energi & Klimateknikk AS tilbyr service og support via lokale servicepartnere med representasjon i hvert fylke. Dette er med på å sikre høy grad av trygghet for deg som bruker og eier av utstyret. Du er også sikret rask utrykning dersom uhellet først er ute. Vi tilbyr også overvåking på det meste at vårt utstyr dersom dette er ønskelig.

Innhold:

Her er en oversikt over de fire modulene vårt kompetansesenter bygger på.

Gjennom disse to modulene åpner vi dørene til en verden av kunnskap.

TRYKK PÅ RUBRIKKEN DU ØNSKER Å BESØKE

Software E-Læring

Har du lyst å lære mer om programvarene bak våre produkter? Eller ønsker du å få innsikt i løsninger som kan gjøre hverdagen din lettere?

Produkt E-Læring

Ønsker du å lære mer om våre produkter, deres egenskaper og muligheter. Vil du få bedre innsikt i gode løsninger. Ta en titt!

Mobile Løsninger

Vi har mange gode og enkle mobil applikasjoner tilgjengelig fra våre leverandører. Disse er med på å gjør hverdagen til våre kunder enklere. Både forde ute og inne.

Digitale løsninger

I samarbeid med våre partnere holder vi en høy kompetansestandar. Gjennom dette åpner vi for stadige nye digitale e-lærings løsninger for å bygge kompetanse hos våre kunder!


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/3/e/ek-teknikk/www/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 201