Kompetansesenter

Energi & Klimateknikk AS tilbyr service og support via lokale servicepartnere med representasjon i hvert fylke. Dette er med på å sikre høy grad av trygghet for deg som bruker og eier av utstyret. Du er også sikret rask utrykning dersom uhellet først er ute. Vi tilbyr også overvåking på det meste at vårt utstyr dersom dette er ønskelig.

Innhold:

Her er en oversikt over de fire modulene vårt kompetansesenter bygger på.

Gjennom disse fir modulene åpner vi dørene til en verden av kunnskap.

TRYKK PÅ RUBRIKKEN DU ØNSKER Å BESØKE

Arrangement liste

Få en oversikt over våre arrangement. Fra workshop til seminarer. Her kan du søke etter plassering, tema, dato med mer.

Software E-Læring

Har du lyst å lære mer om programvarene bak våre produkter? Eller ønsker du å få innsikt i løsninger som kan gjøre hverdagen din lettere?

Seminarer

Her finner du en oversikt over alle våre seminarer i tiden som kommer. Du kan her enkelt melde deg opp til kurs, seminarer med mer.

Produkt E-Læring

Ønsker du å lære mer om våre produkter, deres egenskaper og muligheter. Vil du få bedre innsikt i gode løsninger. Ta en titt!

Mobile Løsninger

Vi har mange gode og enkle mobil applikasjoner tilgjengelig fra våre leverandører. Disse er med på å gjør hverdagen til våre kunder enklere. Både forde ute og inne.

Vil du lære mer? Kom på seminar hoss oss!

I samarbeid med våre partnere holder vi stadig kurs, workshops og seminarer. Ta en titt når neste «Energi & Klimateknikk Experience» er i nærheten av deg!