Galletti Group

Galletti Group er et av Europas største nettverk av produsenter og fagkompetanse innen HVACR (heating, ventilation, aircontitioning and refrigeration). De er også vår hovedleverandør og deleier av Energi & Klimateknikk AS. 

Galletti Group er et av Europas største nettverk av produsenter og fagkompetanse innen HVACR (heating, ventilation, aircontitioning and refrigeration). Nedenfor er en 360° oversikt over produktportefølgen , og vi i Energi & Klimateknikk AS er stolte av å kunne representere Galletti Group i Norge. Klikk på bildet for å se en videopresentasjon av Galletti Group.

Galletti har sine røtter helt tilbake til 1906 da grunnleggeren Ugo Galletti åpnet et produksjonslokale for jernarbeid. På 30 tallet hadde Galletti blitt en bedrift med mer enn 100 ansatte innen metall og platearbeid. Under 2 verdenskrig ble Galletti’s produksjonslokaler bombet og ødelagt. Når krigen var over, startet sønnene Fiorenzo og Luigi Galletti opp igjen arbeidet med å bygge selskapet på nytt, og utover 50 tallet hadde selskapet blitt en anerkjent underleverandør til den italienske bilindustrien med leveranser til kjente merker som  Lamborghini Trattori, Ducati, Landini, og Ferrovie dello Stato. På 60 tallet tok Galletti steget inn i HVAC sektoren og lanserte sitt eget varemerke med Jolly radiatorer og Condor og Falcon konvektorer som ble en umiddelbar suksess. I dag, snart 60 år etter at de tok steget og entret HVAC markedet er Galletti og Galletti Group blitt en av de mest betydningsfulle aktørene innen bransjen. 

Se videopresentasjon av Galletti (Trykk på logoen)

Eneren tilbyr løsninger for varme og kjøling av bolig- og kommersielle bygg med spesialisert kompetanse på GEO-teknologi. Eneren tilbyr i samarbeid med Hiref bergvarmepumper, med høy grad av teknologi og tilpasning til kundens behov. Her kan nevnes bergvarmepumper med modulerende kompressor, høy temperatur bergvarmepumper (+80 °), CO2 varmepumper, varmepumper med væskefylt fordamper. Eneren tilbyr også nøkkelferdige løsninger på det italienske markedet med boring av energibrønner, termisk responstest, rådgivning og installasjon, fjernovervåking og vedlikehold. Det er også verdt å nevne at alle bergvarmepumpene til Eneren kan kobles mot solenergi.

Les mer om Eneren (Trykk på logoen)

Takket være solid kunnskap innen avfukting har HiDew spesialisert seg på produksjon av avfuktere for industrielle formål, svømmehaller, og kombinerte avfuktere og ventilasjon.

Les mer om HiDew (Trykk på logoen)

 

Tecnorefrigeration ble grunnlagt i 1999 av grundere med høy teknisk kompetanse inne kommersiell nedkjøling. Tecnorefrigeration ble en del av Galletti konsernet i 2001, og er i dag en ledende selskap for design og produksjon av aggregater for sentralisert kjøl og frys til supermarkeder, kald lagring, nedfrysing, industri, meieri og kjøttforedling.

Les mer om Tecorefrigeratio (Trykk på logoen)

GH service er et eget selskap i Galletti Group som tilbyr service og reservedeler til ettermarkedet. Service tilbys for en stor del til det italienske markedet, men også til leveranser andre steder i Europa. I tillegg til service, har GH Service ansvar for reservedeler til produktene solgt innen Galletti Group.

Les mer om GH (Trykk på logoen)


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/3/e/ek-teknikk/www/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 201