Andre produsenter

Utover vår hovedprodusent Galetti fører vi også andre kvalitetsprodukter fra følgende bedrifter under. Dette for å kunne levere komplette kvalitetsløsninger til energi og klimatekniske prosjekter. 

Airtecnics ble grunnlagt i 1986, og er i dag en integrert del av Rosenberg Group. Airtecnics produserer luftporter/gardiner av aller høyeste kvalitet, og man kan trygt si at Airtecnics har det største produktspekteret på markedet, med alt fra luftporter til små dører til større industrielle kjøreporter, luftporter til kjøle og fryserom, design-luftporter for inngangspartier til kjøpesentre i både rustfri utgave eller lakkert etter eget ønske. Kort fortalt, dekker Airtecnic’s luftporter alle behov innen feltet, og kan med stor fleksibilitet tilpasse produktene etter kundens behov og ønsker. Airtecnics er en verdensledende produsent av luftporter og eksporterer i dag il mer enn 46 land verden over.

Energi & Klimateknikk er stolt av å kunne representere Airtecnics i Norge

Produsent og markedsførere av innovative produkter for oppvarming, kjøling, rørlegging og prosessarbeid. Vår kompetanse er kontroll av temperatur, trykk og strøm av vannbaserte væsker. Våre produkter spenner seg fra reguleringsventiler, balanseringsanordninger og strømbrytere til sonreleer, varmemålere og solvarmer.

I 2017 har Caleffi 1 270 ansatte over hele verden, og varemerket registrert i mer enn 90 aktive markeder. CUBOROSSO (REDCUBE) studier og forskningssenter og MAV Automatic Vertical Warehouse som garanterer enda raskere forsendelse og mer punktlig levering. I 2017 var registrert omsetning på mer enn 317 millioner euro.

Oppvarmingsteknologi har vært Eder`s kjernekompetanse helt siden: Anton Eder 1 grunnla det lille låsesmediet, hvor Eder`s første flislagte ovner ble produsert. I over ti tiår har EDERs styremedlemmer, ansatte og distribusjonspartnere jobbet med å gjøre folks hjem til boliger ved å utvikle produkter som gjør kundene våre varme og komfortable.

Den tidligere eneforetaket som har vært familieeid i nesten et århundre, har nå rundt 130 personer i dag. «Det viktigste er rasjonell og fortsatt vekst, om den økonomiske situasjonen.», Sier Alfred Eder, selskapets salgsdirektør. «Du må differensiere mellom korttidsutviklinger og langvarig utvikling i kundens krav til å operere i dette markedet med suksess.»

Gian Renzo og Pier Franco Brandoni grunnla Fratelli Brandoni i 1961. Selskapet har i mer en 50 år produsert ventiler. De har kjøpt opp flere småselskaper, og har jobbet for å ha en høy automatisert produksjonslinje. Brandoni vales  var en av de første for å oppnå IOS9002 på sine produkter. Brandoni er opptatt av å drive bærekraftig, og taket på samtlige produksjonsbygg i Italia er dekket av solceller. I 2004 kjøpte de opp Aguaflow og har med dette et av de beste ventil utvalgene på markedet. 

Brandoni er en seriøs og forutsigbar leverandør med god kundestøtte og mer en 50 års erfaring fra bransjen. 

Sunline er en Tysk produsent av strålepanel til stort sett alle formål der man har valgt strålepanel til oppvarming eller kjøling. De har det største utvalget av strålepaneler på markedet, med strålepanel både i stål og aluminium, og kan tilpasse hver enkelt leveranse til kundens eller arkitektens spesifikasjoner. Sunline har produsert strålepanel for varme og kjøling i mer en 60 år, og i 2001 flyttet de produksjonen til Dingelstaedt, og et av Europas mest moderne produksjonslokaler for strålepanel var på plass i løpet av kun 10 mnd.

Energi & Klimateknikk AS er stolte av å representere Sunline på det norske markedet.

Robur ble grunnlagt i 1956 og er en ledende produsent som har til hensikt å tilby energieffektive, gassdrevne oppvarmings- og kjøleløsninger som kan redusere miljøpåvirkningen betydelig. De oppnår dette oppdraget gjennom en løpende, praktisk satsing på forskning, innovasjon, respekt for mennesker og respekt for miljøet.
Ved hjelp av opptil 40% av fornybar energi (luft, jord eller vannkilde), er Robur varmesystemer den mest lønnsomme investeringen for å øke verdien av bygningen.

Robur er en Italiensk produsent av Gass absorpsjons varmepumper og kjølemaskiner, samt gassdrevne varmevifter og konvektorer. Robur hadde i 2016 60 års jubileum som produsent. 

Vitenskapelig Produksjonsvirksomhet «Teplobak» ble etablert av et team med fagfolk i 2009 i byen Ternopil, Ukraina.

På grunn av hardt arbeid og engasjement for perfeksjonisme klarte Teplobak å vinne respekt for kunder og samarbeidspartnere. Teplobak er en ubestridte leder innen produksjon av buffertanker i det ukrainske markedet, og de har som mål å øke produksjonskapasiteten for utvidelse av våre aktiviteter i EU.

Bortsett fra serie produksjon, produserer selskapet «Teplobak» tilpassede produkter. Produktet kan være med ikke-standard dimensjoner: av hvilken som helst diameter, størrelse på varmevekslere, tilfeldig plasserte utganger og eventuelle konfigurasjoner, kapasiteter, modifikasjoner av isolasjon. Med unntak av varmeakkumulatorer konstruerer og produserer de kalde akkumulatorer og islagertanker. «Teplobak» vil utføre noe arbeid i henhold til kundens tegninger og utforme hydrauliske og elektriske kretser.

Roccheggiani er en Italiensk produsent som lager det meste innenfor 


Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/3/e/ek-teknikk/www/wp-content/plugins/woocommerce/includes/class-woocommerce.php on line 201